Sunday, August 30, 2009

takde tajok

susah.
telan mati mak,
luah mati bapak.

kalau bunuh diri tu x dosa,
dan yakin pahala 100%,
da lame aku bunuh diri.
tp,tu sume kalau.

aku pon x tau.
ape aku cari dlm hidop ni.
semua x menjadi.
keje malas. blajar malas.
anak derhaka. kekasih yg x setia.
satu pon xde bende baik.

susah sgt ke nk jadik baik?
mgkn dosa da menggunung,
sampai hati pon da keras.

x reti ke nk bertaubat?
ye..aku cube.
tp iman x kuat.
goyah.
aku benci.

sakit jiwa hati.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)